Doorgaan naar inhoud
45-jarig jubileum, profiteer het hele jaar van scherpe aanbiedingen!
45-jarig jubileum, profiteer het hele jaar van scherpe aanbiedingen!
Oktober Woonmaand actie 2024!

Oktober Woonmaand actie 2024!

Profiteer van geweldige aanbiedingen tijdens de oktober woonmaand!

De oktober Woonmaand is dé perfecte tijd om je huis op te frissen en te vernieuwen, en wij hebben de perfecte aanbiedingen om je te helpen! Of je nu op zoek bent naar nieuwe vloeren, raamdecoratie of traprenovatie, wij hebben voor ieder wat wils. Hieronder ontdek je de geweldige kortingen die je deze maand niet wilt missen.

1. GRATIS inmeten én montage van raamdecoratie
Wil je nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen zorgen! Tijdens de oktober woonmaand bieden wij GRATIS inmeten van vloeren en raamdecoratie. Onze experts komen bij je langs om alles precies op te meten. En het wordt nog beter: wij zorgen ook voor GRATIS montage van raamdecoratie! Zo weet je zeker dat alles perfect past en professioneel geplaatst wordt, zonder extra kosten.

2. Kortingen tot 50% op PVC-vloeren
PVC-vloeren zijn de perfecte keuze voor wie een duurzame, stijlvolle en makkelijk te onderhouden vloer zoekt. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, wij hebben een breed assortiment PVC-vloeren dat in elke stijl past. En tijdens de oktober woonmaand profiteer je van 20% tot wel 50% korting op onze GEHELE collectie PVC-vloeren. Dit is het moment om die nieuwe vloer aan te schaffen waar je altijd al van droomde!

3. Gratis rails en toebehoren bij alle gordijnen
Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van je interieur en maken je ruimte echt af. Om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we deze maand GRATIS rails en andere toebehoren bij de aankoop van alle gordijnen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten, alles wat je nodig hebt om je nieuwe gordijnen perfect op te hangen is inbegrepen.

4. Tot 50% korting op geselecteerde laminaatvloeren
Laminaatvloeren blijven populair vanwege hun veelzijdigheid en betaalbaarheid. Nu kun je je favoriete laminaat nog voordeliger in huis halen, want wij bieden tot 50% korting op geselecteerde laminaatvloeren. Dit is het ideale moment om een frisse look aan je woning te geven zonder je budget te overschrijden!

5. Inzethorren voor slechts €75,- per stuk, ongeacht de afmeting
Met de herfst in aantocht is dit de perfecte tijd om te investeren in goede inzethorren, zodat je je huis ventileren kunt zonder ongewenste insecten binnen te laten. Onze inzethorren zijn nu slechts €75,- per stuk, ongeacht de afmeting. Een geweldige deal die je helpt om je huis comfortabel en insectenvrij te houden!

6. Traprenovatie met €500,- korting!
Heeft je trap een opknapbeurt nodig? Dan is dit je kans! We bieden tijdens de oktober woonmaand een exclusieve deal: traprenovatie met tapijt of PVC voor slechts €1250,- all-in, inclusief leggen. Normaal betaal je €1750,-, maar nu ontvang je maar liefst €500,- korting! Of je nu kiest voor de warme uitstraling van tapijt of de strakke look van PVC, je trap wordt weer als nieuw.

Mis deze kortingen niet!
De Oktober Woonmaand is het moment om je woning die langverwachte make-over te geven. Of je nu nieuwe vloeren nodig hebt, raamdecoratie zoekt of je trap wilt renoveren, onze aanbiedingen helpen je om dit alles voordelig te realiseren. Kom langs in onze winkel of bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken. Maar wees er snel bij, want deze kortingen gelden alleen in oktober!

Kom langs in de winkel voor vrijblijvend persoonlijk advies, wij helpen je graag om van jouw huis een thuis te maken!

Volgend artikel Welke relaxfauteuil past het beste bij jou?