Zorgbedden

Vraagt uw lichaam naar extra zorg in de vorm van een zorgbed? Bij Seinen Meubelen vindt u een kleine afdeling zorgbedden. Deze bedden zorgen voor extra gemak waardoor u optimaal geholpen wordt.

Daarnaast zien de zorgbedden van Seinen Meubelen er ook nog eens mooi uit en heeft u niet het idee dat u in een ziekenhuisbed slaapt. De zorgbedden zijn ook uitstekend te combineren met een ledikant uit onze reguliere collectie waardoor u en uw partner voor het oog hetzelfde ledikant hebben.

Doordat de ledikanten verstelbaar zijn in hoogte kunt u uw eigen instaphoogte kiezen. Ook wanneer u rolstoelafhankelijk bent zijn onze zorgbedden zeer geschikt vanwege de elektrische verstelmogelijkheden.

Wanneer u het zorgbed combineert met een van de kwaliteitsmatrassen die wij bieden zijn de bedden ook geschikt om de dag liggend door te brengen. Dankzij de elektrische bediening is het bed volledig af te stemmen op uw wensen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld prettige gesprekken voeren, een maaltijd nuttigen en televisie kijken.

De bedden zijn ook te combineren met linnenkasten en nachtkastjes in verschillende hoogtes die uw slaapkamer compleet maken. Bij Seinen Meubelen vindt u ook hoofdkussens en dekbedden die uw comfort vergoten.

Zorgbed Tana in verstelde positie.

Draadloze afstandsbediening

No products found which match your selection.