TV Meubels

Een TV-meubel is meer dan een meubel, hij moet ook functioneel zijn. Open vakken zijn ideaal voor apparatuur wat bediend moet worden vanaf een afstand, maar ook lades en deuren zijn praktisch voor het opbergen van CD’s, DVD’s en andere spullen. Bijna al onze tv dressoirs zijn voorzien van een gat in de achterwand waardoor u alle apparaten simpel kunt aansluiten zonder dat er draden zichtbaar zijn. Mocht dit niet standaard zijn bij het door u gekozen model, maken wij deze er kosteloos voor u in!

De TV-meubels zijn leverbaar in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Kiest u voor robuust, industrieel, landelijk, lifestyle of klassiek? Bij Seinen Meubelen is altijd wel een tv meubel te vinden die aan uw eisen voldoet. Ook qua afmetingen zijn er diverse mogelijkheden. Komt langs en laat u inspireren.

Voor nog meer TV- meubels kijkt u op onze Happy @ Home site, dit is tevens een webshop waarbij u uw favoriete meubel ook online kunt bestellen. Voor onze webshop klikt u hier.

Bij Seinen Meubelen bezorgen wij de door u uitgekozen meubels gratis in de regio, woont u iets verder weg? Geen probleem, ook dan worden de meubels bij u thuis bezorgd.

tv meubel coiba
tv meubel berlin