Stoer en robuust | Blog 25

Stoer en robuust blog 25

Afgelopen week was ik jarig en nadat ik mij had volgegeten in een Sushi-restaurant besloten mijn huisgenoot en ik dat het beter voor ons was om een rondje Hilversum te gaan fietsen in plaats van ons weer te settelen op ons ó zo geliefde terras bij Rex. Dus zo gezegd zo gedaan, we stapten op onze fiets en reden richting het mediapark. Maar door een verkeerde afslag stonden we na een rondje om de kerk weer terug in het centrum. Hier kwamen we oog in oog te staan met de bioscoop dus besloten we te kijken welke films er die avond allemaal zouden draaien. Helaas was het allemaal niet goed genoeg voor ons dus besloten we onze fietstocht nieuw leven in te blazen, dit keer op naar de hei!

Fietsen

We kwamen alleen bijna van een koude kermis thuis want nadat we een chique laan in waren gefietst, waarbij we bedolven werden onder de mooie huizen (lees dure huizen), kwamen we niet verder dan een veldje van 50 bij 50 meter gelegen tussen twee snelwegen. En ondanks dat het niet was wat we zochten vond ik het veldje prachtig en werd ik ook geïnspireerd door de mooie omgeving. Ik zette mijn fiets tegen een stapel hout en maakte een foto. Door deze foto moest ik meteen terugdenken aan de mooie meubels die onlangs bij Seinen binnen waren gekomen. Net zo robuust als deze stapel houtblokken.

Montana

Op de heiHet woonprogramma Montana kent dan ook vele mogelijkheden, er zijn diverse meubels waarmee je eindeloos kunt combineren. Ik vond dus ook dat mijn fietstocht die tot nu toe nog niet echt tot de hei had geleid meer mogelijkheden zou moeten hebben, dus zijn mijn huisgenoot en ik weer door de mooie laan terug gefietst en we  hebben, na een uurtje fietsen, toch de hei bereikt. En als bonus kwamen we ook nog een kudde koeien tegen waar ik natuurlijk even mee op de foto moest.

Foto’s

Montana boekenkastHelaas heb ik van de prachtige meubels geen foto’s gemaakt maar de artikelen zijn al wel op de website te vinden. Zo kun je alvast een kijkje nemen en naar de winkel komen om zelf foto’s te maken van de robuuste meubelen met stoere metalen accenten!