Op zoek naar kwalitatief goede meubelen voor een scherpe prijs? Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen met diverse showmodellen.

Op deze pagina plaatsen wij regelmatig modellen die onze showroom in IJsselmuiden mogen verlaten voor een mooie prijs! Benieuwd naar de showmodellen van onze vestiging in Nieuwleusen? Bekijk de facebookpagina van deze vestiging.

Wat wij op onze site publiceren is maar een kleine greep van onze showmodellen, kom dus gerust eens langs en geniet onder het genot van een kopje koffie van onze aanbiedingen. We proberen onze collectie altijd up-to-date te houden en houden rekening met de wensen van onze klanten. De showmodellen die wij aanbieden zien er altijd uit als nieuw en worden altijd volledig nagekeken en waar nodig hersteld voordat we het bij u komen bezorgen.

Onderstaande modellen zijn te bezichtigen in onze showroom in IJsselmuiden

Banken met leuke kortingen! Diverse bankstellen mogen onze showroom verlaten.

Zie hier een klein overzicht van de banken die onze showroom mogen verlaten, in onze winkel kunt u nog meer mooie aanbiedingen vinden. Kom langs en vind uw droombank tegen een zeer scherpe prijs.

Niet gevonden wat u zoekt? Kom eens langs in een van onze vestigingen in Nieuwleusen of IJsselmuiden, daar staan nog meer artikelen die onze showroom mogen verlaten voor een scherpe prijs.

Ook tussen onze reguliere collectie zitten artikelen voor zeer scherpe prijzen, zo hebben we al eetkamerstoelen vanaf: € 79,- een hoekbank uit voorraad leverbaar vanaf: € 599,- Zo ziet u dat mooi wonen niet altijd duur hoeft te zijn.

Bent u benieuwd wat u kwijt bent voor een complete inrichting? Wij adviseren u graag en houden rekening met uw wensen en budget.