Om aan te sluiten bij de laatste woontrends heeft de vestiging van Seinen Meubelen in IJsselmuiden haar showroom vernieuwd. Stoer, metaal en puur zijn momenteel begrippen die passen bij de laatste woontrends. Om de klant een mooi totaalplaatje te laten zien heeft de winkel van Seinen Meubelen daarom een heuse update gehad. Er zijn mooie nieuwe vloeren gelegd in de studio’s en verschillende wanden hebben een nieuwe look gekregen.

De trendcollectie van het voorjaar van 2018 heeft daardoor een mooie plaats gekregen in de showroom. Opvallend om te zien is, zijn de vele metalen accenten afgewerkt met hout. Deze trend is goed terug te zien bij onze tafelcollectie Bold die bestaat uit de tafels Attraction, Bazaar & Campari.

Bekijk onze Facebook pagina voor foto’s van de vernieuwde showroom!

Seinen Meubelen Vernieuwd!

No products found which match your selection.

Verschillende soorten leer

Op dit moment zie je veel dat de consument weer helemaal terug gaat naar stoer en robuust. Om hier bij aan te sluiten zijn er verschillende soorten leer in de markt gebracht. Met name Africa leer is een trend die al een aantal jaar te zien is in de woonbranche. Dit leer ligt iets duurder dan het bekende Toledo leer maar geeft een heel ander, sfeervol, beeld. Dit leer past bijvoorbeeld perfect op de fauteuils Tiberius en Brutus.

BY-BOO

Ook is het bekende merk BYBOO terug te zien in het vernieuwde gedeelte van de winkel. Met name de kleine artikelen maken de woning helemaal af. Leuke, eigentijdse accessoires met dezelfde metalen tinten zorgen voor een mooi geheel. Daarnaast zijn de accessoires ook nog eens een mooi gebruiksvoorwerp voor een mooie krantenbak of bijzettafel.