Liefde voor auto’s | Blog 26 | Aline Roetman

Ferrari roodIk zal het maar snel zeggen, ik hou van auto’s, en dan niet die goedkope middenklasse auto’s, nee échte auto’s. Van die auto’s die super snel kunnen rijden. Maar ook grote auto’s, zo ben ik een aantal jaren geleden verliefd geworden op de Range Rover Evoque. En hoewel die auto’s nu een beetje hun hoogtepunt hebben gehad, ik heb nog steeds mn crush.

Parkeermoeilijkheden

Ik zie de auto regelmatig langs de grachten van Amsterdam rijden en dan vraag ik mijzelf af hoeveel rijlessen die mensen hebben gehad. Ik bedoel, hoe mooi de auto ook is, ik zou hem met geen mogelijkheid kunnen parkeren op die smalle parkeerplaatsen langs de grachten of in de parkeergarages. Nee, dan kan ik beter een snelle auto kopen, je weet wel zo’n rode.

Ferrari-rood

Afgelopen maandag, 2e pinksterdag, was ik aan het werk en ik moest opeens denken aan zo’n snelle rode auto. Ik hielp een klant die opzoek was naar een relaxfauteuil. En zoals de meeste klanten dat vaak hebben, het duurste zat natuurlijk het lekkerst, er hangt niet voor niets een iets ander prijskaartje aan. Ik keek nog eens naar de mooie stoelen waar de man in geïnteresseerd was, en zag opeens de overeenkomst. ROOD! De stoelen staan in Ferrari-rood! Ik maakte dan ook de opmerking dat ze er niet voor niets in het rood stonden, het waren de Ferrari’s onder de relaxfauteuils. De klant keek me vrolijk aan een maakte een opmerking terug: Ja ik rij niet voor niets in een Seat.. Helaas, ik kon de deal op die dag niet rondmaken, maar ik verwacht hem binnenkort eigenlijk wel terug, misschien wel in een rode auto en hopelijk binnenkort ook op een heerlijke relaxfauteuil!

Eigen stoel op maat?

Wilt u nu ook een relaxfauteuil die volledig aan uw wensen voldoet? Kom dan eens langs bij ons in de showroom en vind uw stoel op maat. Andere kleuren zijn ook mogelijk ;-).