Over Happy @ Home

Sinds 2008 is onze vestiging in IJsselmuiden dealer van Happy @ Home. Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Happy @ Home dealer sinds 2008!

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kunt vinden dat past in uw interieur.

Wereldwijde woontrends worden door het ontwerpteam creatief vertaald naar de Happy@Home collectie. Zo wordt het programma continu vernieuwd en aangevuld en blijft de collectie actueel.

Op onze website proberen wij de collectie zo up to date mogelijk te houden. Wij hebben alle woonprogramma’s ook in de showroom in IJsselmuiden staan. Loop er gerust eens binnen en laat u verrassen door de comfortabele woonsfeer van Happy@Home! De accessories hebben we helaas niet altijd op voorraad in de winkel maar deze kunnen wel voor u besteld worden.

Bekijk onze nieuwe folder!

Bekijk de complete collectie!