Happy@Home

Kerst komt er aan, over twee dagen is het al kerstavond en zo langzamerhand weet bijna iedereen wel wat hij gaat eten tijdens de “gezelligste” dagen van het jaar. De afgelopen weken was overal te zien hoe de huizen gezelliger gemaakt werden door extra lichtjes en versieringen. In de hoop dat je tijdens de donkere dagen er perfect bij zit. Maar hoe frustrerend is het als je net alle lampjes in de boom hebt gehangen de lampjes het helemaal niet meer doen.

Gezelligheid met meubels

Gelukkig geven meubels tegenwoordig ook heel wat gezelligheid! Neem nou het nieuwste meubelprogramma van Happy@Home. Dit meubelprogramma wordt gemaakt van prachtig Kikarhout wat zorgt voor een warme uitstraling waardoor je eigenlijk die kerstboom met al die lampjes niet meer nodig hebt. Bijkomend voordeel is ook dat er verlichting in de kasten zit wat zorgt voor extra sfeer in huis. Samen met de donkere accenten zorgt het er samen voor dat je een stoere, maar toch warm en gezellige inrichting thuis hebt staan.

Claudio

Ben je benieuwd naar dit nieuwe programma en wil je het komen bekijken in de winkel? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in IJsselmuiden! Ook op 2e kerstdag zijn wij geopend dus wanneer u uw buik vol heeft na het eten kom dan langs, de koffie staat voor u klaar!

No products found which match your selection.