Onze beddenafdeling vindt u in onze showroom in IJsselmuiden

Matrassen

Als u op zoek bent naar een nieuw matras bent u bij ons aan het goede adres, onze matrassen kopen we in bij verschillende fabrikanten. De  door ons geselecteerde fabrikanten maken al jarenlang matrassen van goede kwaliteit.

Een gemiddelde Nederlander maakt 7,5 uur per dag in zijn bed door. Dit is bijna een derde van de dag. Juist om die reden is het belangrijk comfortabel te liggen. De levensduur van een matras is 10 tot maximaal 15 jaar. Klanten die bij ons binnenkomen met klachten vragen wij dan ook altijd eerst naar de leeftijd van het matras. Bij veel gevallen zijn klachten als rugpijn, last van schouders of heupen te wijten aan het matras, maar dit hoeft niet altijd.

We hebben pocketveer-matrassen maar ook volledige schuimmatrassen. Ook als u opzoek bent naar een nieuw topdekmatras kunt u bij ons terecht.

Een aantal van onze matrassen zijn ook geschikt om op een boxspring neer te leggen, laat u informeren door een van onze medewerkers, maar ervaar vooral zelf hoe u het matras vind liggen. Wij hebben in onze showroom diverse testbedden staan om het comfort van het matras zelf te ervaren.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Pocketveer of volledig schuim
  • Diverse schuimsoorten
  • 3, 5 of 7 zones
  • Verschillende hardheden (Soft, medium of Firm)

Al onze matrassen hebben handige handvaten om het matras makkelijk te kunnen keren.