Inspiratie | Blog 27

Een half jaar geleden postte ik mijn laatste blog, niet omdat ik van plan was om te stoppen, maar ik had even geen inspiratie meer. De 26 blogs die ik onlangs heb gepost waren blogs over mijn dromen, welke meubelen ik in mijn toekomstige woning zou plaatsen. Maar hoeveel meubelen kun je kwijt in een woning? Zeker als het mijn woning betreft, ik bedoel met mijn huidige salaris zal het een doos worden en met het leerkracht-salaris wat me te wachten staat zal het ook niet meer worden dan een studio.

Ik heb serieus zitten nadenken om mijn idee voort te zetten, wekelijks een blog te posten over wat ik in huis wil hebben, maar hoe vol kan je huis dan staan? Daarom heb ik besloten mijn blogs iets meer af te wisselen. Zodat ik niet alleen mezelf inspireer door wat ik in huis wil hebben, maar dat ik ook de lezer kan inspireren over de laatste woontrends.

Hoe nu verder

Dus.. Dacht ik toen, mensen inspireren? Kan ik dat? Ik hoop dat ik een inspiratie ben voor mijn stageleerlingen. Dat ze nog eens aan me denken later, over hoe ik ze heb leren lezen. Maar hoe ben ik een inspiratie voor iemand die een meubel zoekt voor thuis? Zelf kan ik wel ergens totaal enthousiast over zijn maar dat wil niet zeggen dat een klant ook direct enthousiast is. Daarom is mijn plan als volgt: ik praat over de laatste trends. Trends die ík leuk vind en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor mensen die nog net niet helemaal enthousiast over het artikel zijn. Daarnaast mix ik nog wat persoonlijke ervaringen en daarmee is mijn blog-nieuwe-stijl geboren? Het zal nog even uitvogelen zijn over hoe en wat en wie weet staat de wind de volgende blog weer helemaal de andere kant op. Maar dan heb ik in ieder geval weer voldoende inspiratie gehad over hoe nu verder.

Nieuwe stijl

Zoals ik al beschreef ben ik op zoek naar een nieuwe schrijfstijl. Mijn stijl op het gebied van wonen verschilt eigenlijk elk seizoen. Maar een ding is eigenlijk altijd gebleven. Ik wil een vloer later in een visgraat-motief. Maar mocht die er nou toch niet van komen omdat het niet past bij het huis heb ik een alternatief gevonden: Een eettafel met de mogelijkheid van een bovenblad in visgraat-motief! Ik vind hem prachtig, je kunt kiezen uit twee verschillende afwerkingen, in een grijstint of verschillende houtkleuren gemixt. Ook is het een optie om een ander motief in het bovenblad te kiezen. Ik ben er uit: gemixt houd met een visgraatmotief, en voor wat ga jij?

No products found which match your selection.