Wekelijks een nieuw product uitgelicht

Sporten | Aline Roetman | #23

Iedereen die mij kent van 10 jaar geleden zou niet kunnen denken dat ik nu een hekel heb aan sporten. Vanaf mijn 6e was ik druk in de weer in de gymzaal en op een gegeven moment was ik daar wel 5 keer in de week te vinden, was het niet om zelf te trainen, dan was het wel om trainingen te geven aan anderen. Momenteel ben ik nog maar 1 keer in de week in ‘d Overtoom in Genemuiden te vinden om trainen te geven en verder kom ik niet echt. Ik heb wel een abonnement bij een van die bekende sportscholen, maar ik kom er vaker niet dan wel.

Vroegen vond ik het fantastisch, elke keer weer trainen, en dan dé wedstrijd. Tijdens die wedstrijden mochten we dan gekleed in een velours pakje die zo heerlijk aanvoelde. Later was velours uit den boze en werden het turnpakjes van glitterlycra, later volgeplakt met swarovski steentjes en nog weer later kwamen er ook modellen met gaas en kant. Maar de glitters waren het mooist. Avondenlang heb ik met een hot-fix tang gezeten om mijn pakjes nog mooier te maken dan dat ze al waren. In het begin bestelde je, je favoriete pakje online bij bekende merken, later liet je ze zelf ontwerpen en maken. Het liefst deed je dat bij Els. Zij maakte echt de prachtigste pakjes voor je.

Ik heb ze allemaal nog, alleen heb ik 1 pakje aan laten passen door oma, die wilde ik aan met trainen dus heeft oma de mouwen eraf gehaald omdat het anders te warm zou zijn.

Al deze herinneringen kwamen allemaal weer bij mij boven afgelopen week. Ik liep de showroom van Seinen Meubelen binnen en zag daar een stoel van mijn dromen. Niet alleen omdat hij er super tof uitziet, maar ook vanwege de stof. De stoel is namelijk bekleed met dat velours van mijn eerste pakje. Wel een andere kleur, en waarschijnlijk in een andere kwaliteit, maar wel de stof die mij weer doet denken aan mijn sportieve periode.. Misschien moet ik weer eens naar de sportschool gaan…